Uit de schoenendoos en aan de wand!

Een foto krijgt, naar mate die ouder wordt, steeds meer emotionele of nostalgische waarde. Helaas door de gebruikte technieken wordt de kwaliteit van die foto alleen maar slechter, zelfs al zitten ze keurig in een album. Door de jaren heen zijn de foto’s vaak verkleurd, maar kunnen ook beschadigingen hebben als krassen, scheuren, vlekken of misschien zelfs brand- of waterschade!

Zonde, want juist van die oude foto’s zijn er weinig of geen kopie's of negatieven. Je hebt dus niets om de foto opnieuw te laten afdrukken, maar met die beschadigingen wil je hem eigenlijk niet in een lijstje doen, op een reünie laten zien of aan de wand hangen... Door de foto te laten restaureren hoeft dat ook niet!

Door de foto in te scannen met behulp van goede software, technieken en een hoop geduld, kan de beschadigde foto worden hersteld en weer toonbaar worden gemaakt. Bijkomend voordeel is dat u de foto dan ook digitaal heeft, zodat u hem gemakkelijk kan delen met familie en vrienden. Ook is de digitale versie gemakkelijk te beschermen tegen brand of diefstal.

Elke foto is anders dus het is altijd maatwerk. Neem contact op voor meer informatie.

Using Format